Dit ben ik

Dit ben ik

Ik ben geboren in 1972, in de Noordoostpolder. Sinds 1999 woon ik in Heerenveen. Ik ben getrouwd en moeder van drie prachtige kinderen.
In 1997 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en ben ik gaan werken in een praktijk in Heerenveen.
In het werk ben ik me steeds meer gaan interesseren in de mens als geheel en in het verhaal achter de klacht. Dat heeft me ertoe gebracht om me te gaan specialiseren in de psychosomatiek, en in 2005 ben ik afgestudeerd als psychosomatisch fysiotherapeut.
In de afgelopen jaren heb ik steeds meer bijscholing gedaan en heb ik mijn kennis en vaardigheden verder verdiept en uitgebreid.
In 2012 heb ik zelf een burn-out gehad. Dat is een ervaring die ik nu mee neem in mijn werk en me sterker heeft gemaakt als mens en als therapeut.
Mijn hart ligt bij het begeleiden van mensen die, om wat voor reden dan ook, zijn vastgelopen in zichzelf of in het leven.

Wat mij sterk maakt in mijn werk zijn mijn kracht om te kunnen luisteren, mijn inlevingsvermogen, mijn compassie en de kunst om mensen met vertrouwen ruimte te geven bij zichzelf te komen.

Bekende mensen die mij inspireren zijn o.a.: BrenĂ© Brown, Jon Kabat-Zinn, Byron Katie en Bert Hellinger. Daarnaast leer ik het meest van de mensen dagelijks om mij heen: mijn ouders, mijn man, mijn kinderen, mijn vrienden, mijn collega’s en de mensen met wie ik mag werken.